معاملات کاغذی
2 سال،9 ماه پیش

معاملات فردایی

جدیداً هر صفحه مربوط به طلا و سکه و اقتصاد رو باز میکنیم خبر از ممنوعیت های معاملات فردایی و دستگیری معامله گران رو میده، شما تا به حال اسمی از معاملات فردایی یا کاغذی به گوشتون خورده؟!
به ساده ترین روش بخوایم بگیم معاملات فردایی اسمشون روشه فردایی!حالا فردا کی هست؟اولین روز کاری بعد از امروز میشه فردایی،
حالا چرا فردایی و کاغذی به وجود اومده یا معامله میشه؟! و دلیل ممنوعیتش و این همه بگیر و ببند و سلطان سازی چیه! چند تا دلیل داره که دونه دونه بهتون میگم پس با ۷۲۴طلا تا اخر همراه باشید…

معامله فردایی

قوانین بانکی

فرض کنید شما طلا فروشی دارید و امروز مشتری داشتید‌که یکجا ۵۰۰ گرم ازتون خرید کرده و حسابی خیر و برکت براتون داشته شما هم طبق عرف به قیمت تابلو در اون لحظه براشون فاکتور کردید و مشتری هم کارت کشیده و شما به خیرو ایشونم به سلامت!
حال باید مقداری که فروختید رو جایگزین کنید اگر پول تو حسابتون به اندازه ۵۰۰ گرم هست و بانک بازه و سقف جابجایی پول اینترنتی  روزانه و ماهانتون پر نشده که شما یک ادم خوش شانس محسوب میشید و میتونید آبشدتون رو نقداً بخرید و جایگزین کنید ولی اگر‌ هر کدوم ازین شرایط رو ندارین براتون متاسفم ! شما‌ وارد یک قمار بزرگ شدید که ۵۰٪ برد و ۵۰ ٪ باخته!
چرا؟!چون طبق قوانین فعلی معاملات فردایی ممنوع میباشد و حال شما بدلیل عدم موجودی(چون کارت کشیدن روی  پوز‌ ها فردا واریز میشود) یا خارج از ساعت بانکی بودن قادر به جایگزینی طلای فروخته شده خود نخواهید‌بود پس تا فردا روز کاری که شرایط برای خرید نقدی محیا شود شما در کازینوی بیزینس خود در ریسک هستید!اگر مظنه بریزه برنده این قمار و اگر طلا بره بالا بازنده این قمار خواهید بود…

پس متناسب با قوانین بانکی و جابجایی پول تا به اینجا نیاز بازار به معاملات فردایی کاملاً حس میشه!

 

ترید در بازار طلا

 

معامله فردایی تریدرها

بازار های مالی و کالاهای سرمایه همواره در حال نوسان و فراز و نشیب صعود و نزول قیمت هستند به موجب این خاصیت بازار ها عده ای به اصطلاح معامله گر یا تریدر(trader) ازین راه ارتزاق میکنند حال با توجه به سنتی بودن روش معاملات در بازار و نبودن یک پلتفرم واحد معاملاتی و بحث تایم بانکی تایم کاری بازار ها و سختی جابجایی پول و مالیات گردش حساب و… نیاز به معاملات فیوچرز کاملاً حس خواهد شد پس با توافق به طور مثال کسبه صنف طلا این سبک معاملات ایجاد شد بدین صورت به شرط جابجایی پول و طلا در روز بعد معامله خرید و فروش تا روز کاری بعد میتواند باز باشد،و در صورت به اصطلاح یر نکردن شخص‌خریدار موظف است طلا را به قیمت معامله تحویل بگیرد و معادل ان پول بدهد و فروشنده نیز موظف است معادل ان طلا تحویل دهد و پول دریافت کند.

طبق توافقات صورت گرفته در بازار های داخلی در حدود ساعات ۱۲:۳۰ تا ۱:۳۰ ظهر برای معاملات فی تسویه تعیین میشد بدین معنا که تمامی خریداران و فروشندگان،چه در سود و چه در ضرر باید معاملات خود را تعین وضعیت میکردند یا در ان فی تحویل میگرفتند و تحویل میدادند و یا اگر خریدار بودند در ان فی فروشنده میشدند یا اگر فروشنده بودند در ان فی خریدار میشدند.

 

آن روی دیگر سکه معاملات فردایی

معاملات فردایی یا فیوچرز به شدت از طرف دولت با محکومیت رو به رو می شود اما دلیل آن چیست؟

یک آن که معاملات فردایی اعتباری هستند و فرد می تواند بدون داشتن وجه نقد کافی اقدام به خرید حجم بیشتری نسبت به دارایی خود بکند و به نوعی از اهرم مالی (Leverage) استفاده کند که در کشور های اسلامی نظرات مختلف مثبت و منفی درباره آن وجود دارد.

دوم آن که با اهرم مالی کسانی که سرمایه کافی برای خرید یا فروش ندارند می تواند با معاملات پوچ باعث نوسانات زیادی در بازار شوند که با ضرر مردم همراه هست. 

 

در پایان عارض هستیم که معاملات فردایی یا همان فیوچرز  چه خوب چه بد،نیاز هر بازار مالی هست و این سبک معاملات در تمام دنیا شناخته شده و رایج هست زیرا ماهیت بازار های مالی نوسان است و نوسان یعنی سود و زیان در کنار هم!کسی که شغلش مربوط به طلا باشد خواسته یا ناخواسته نیاز به معاملات فردایی دارد و کسی هم که شغلش معامله گری و نوسانگیری است چه با ممنوعیت چه بی ممنوعیت کار خودرا در این بازار یا بازار های مالی دیگر مانند فارکس و ارز دیجیتال انجام خواهد داد،حال به عقیده شخص نویسنده کاش با ساماندهی این سبک معاملات داخلی هم به صنف طلا فروشان کمک میشد هم اینکه خوب ارزی هم برای ارز های دیجیتال و فارکس خارج نمیشد!